Servis in popravilo žerjavov

Avtoservis Maribor

Naš cilj je še naprej ostati eden od vodilnih ponudnikov tehnoloških rešitev na trgu in v skladu s potrebami naših partnerjev in kupcev širiti našo ponudbo in z njo širiti znanje in prisotnost na trgih.

Podjetje Saboning d.o.o. se od svoje ustanovitve leta 1995 ukvarja s servisom žerjavov. Od leta 2018 imamo tudi avtoservis.

Prisotni smo tudi na hrvaškem, najdete nas pod nazivom Saboning j.d.o.o. na naslovu Krapinska 8, Varaždin.

Nudimo tudi elektro storitve.

Inovacije. Zanesljivost. Čista strast.
Blagovna znamka G-POWER že več kot 35 let združuje te lastnosti za ustvarjanje tehnično vrhunskih avtomobilov z oblikovalskim slogom. Naša pozornost do podrobnosti, visokih standardov kakovosti in varnosti ter obsežna vlaganja v razvoj izdelkov še naprej zagotavljajo naš uspeh.

Dobrodošli pri G-POWER Slovenija.

Naročila:
Teja Babič
tel.: 030 651 615
e-mail: G-POWER@saboning.si

Kvalificirani, strokovni in predani sodelavci so naše največje bogastvo.

Skrbimo, da se organizacijska znanja ustrezno vzdržujejo, prenašajo in ohranjajo.

Kontaktirajte nas!

Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

Tudi vaš žerjav potrebuje vzdrževanje in reden servis za varno in tekoče delo.

Želite popolnoma izpraven in s strani strokovnjaka pregledan žerjav? Za varnost poskrbimo s strokovnimi montažami, servisi, originalnimi rezervnimi deli in rednimi pregledi. Ko pride do napake na žerjavu, naša ekipa serviserjev odpravi napako v najkrajšem možnem času.

Objavljena prosta delovna mesta, novi projekti, novosti.